Tärkee tyyppi, tärkee runo -sanataidenäyttely Turun kaupunginteatterin Taideseinällä

Turun kaupunginteatterin ulkonäytöllä eli Taideseinällä on esillä Turunlahden sanaversomon tuottama Tärkee tyyppi, tärkee runo -yhteisösanataidenäyttely. Koonti: Jenni Turunlahti. Tekninen toteutus: Minttu Turunlahti.
Turun kaupunginteatterin ulkonäytöllä eli Taideseinällä on esillä Turunlahden sanaversomon tuottama Tärkee tyyppi, tärkee runo -yhteisösanataidenäyttely. Koonti: Jenni Turunlahti. Tekninen toteutus: Minttu Turunlahti.

TURKU.

Turunlahden sanaversomon Tärkee tyyppi, tärkee runo -sanataidenäyttelyyn voi tutustua Turun kaupunginteatterin Taideseinällä 18.11. saakka.

Yhteisösanataidenäyttely on osa Runoviikko-festivaalia, jota vietetään niin ikään 14.–18. marraskuuta. Näyttelyyn on koottu Turun seudun Seta ry:n nuorten ryhmän tuottamia omaäänisiä, vaikuttavia ja ajankohtaisia tekstejä, jotka nostavat esiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien nuorten ilon- ja huolenaiheita sekä ajatuksia omasta arjesta ja tulevaisuudesta. Tekstit on kerätty nuorten sateenkaarikahvilan tapaamisissa loka–marraskuussa 2023.

Tärkee tyyppi, tärkee runo on Loistava lapsi, loistava runo (2021) ja Näkyvä nuori, näkyvä runo (2022) -näyttelyiden itsenäinen jatko-osa.

Turun Seutusanomat