Nousiaisissa käynnissä historiallinen leivoskilpailu

Nousiaisten piispa Henrik -leivoskilpailu.
Nousiaisten piispa Henrik -leivoskilpailu.

NOUSIAINEN.

Nousiaisten piispa Henrik -teemaiseen nimikkoleivoskilpailuun voi ilmoittautua vielä 15. marraskuuta asti Nousiaisten seurakunnan verkkosivujen kautta. Kaikille avoimessa kilpailussa on tarkoitus valmistaa makea piirakka, leivos tai torttu, joista paras julkistetaan Nousiaisten seurakuntakodin joulumyyjäisissä 25. marraskuuta.

Voittajaleivonnaista on tarkoitus tarjoilla 19.1.2024 Pyhän Henrikin muistopäivän rukoushetken kahvitilaisuudessa. Kilpailun voittajan tuleekin lahjoittaa reseptin käyttöoikeudet Nousiaisten seurakunnalle.

Kilpailun voittaja saa Henrikin pronssisen ristin ja kuudelle parhaalle annetaan piispa Henrikin sarkofagi -värityskirja.

Turun Seutusanomat