Hirvensalon Nuorisoteatteri esittää satuklassikon

TEATTERI.

Lumoava Pikku Prinssi -satunäytelmä saa ensi-iltansa 18. marraskuuta Hirvensalon Nuorisoteatterin eli Hirvareiden lavalla Syvälahden koululla.

Näytelmä kertoo tarinan lapsesta, joka piirsi norsun syöneen boan. Aikuiset hänen ympärillään eivät ymmärtäneet. “Se on hattu”, he sanoivat ja kehottivat lasta käyttämään aikansa järkevämmin. Ja niin lapsi kasvoi järkeväksi aikuiseksi ja hankki itselleen ammatin, jonka avulla hän voisi lentää pois. Kerran kuitenkin kaikki meni pieleen. Lentäjä haaksirikkoutui aavikolle, jossa hän tapasi Pikku Prinssin. Prinssi tuli kaukaa, pienenpieneltä tähdeltä. Hän oli matkannut halki avaruuden pitkään, liian pitkään. Hänkin oli paennut: vaikeuksia erään Ruusun kanssa. Ja nyt hänkin oli siellä. Aavikolla.

Pikku Prinssi on Antoine de Saint-Exuperyn klassikon pohjalta ohjaaja Siiri Vilkon dramatisoima filosofinen satu täynnä hetkiä, joissa kova maailma kohtaa herkkyyden ja myötätunnon. Esitys on suunnattu yli 7-vuotiaille kaikenikäisille.

Hirvensalon Nuorisoteatteri Hirvarit on vuonna. 2014 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka harjoittelee ja esiintyy Syvälahden monitoimitalossa. Hirvareissa näytelmiä ohjaavat ja teatterikursseja vetävät ammattiohjaajat.

Esityskausi: 18.11. – 9.12.2023

Turun Seutusanomat