Lumikuningatar taas haussa

Assi Paananen valittiin Lumikuningattareksi vuonna 2021.

LUMIKUNINGATAR

Turun joulukadun valot perinteisesti sytyttävän Lumikuningattaren haku on nyt käynnissä.

Turun Seutusanomat on jälleen mukana tämänvuotisen Lumikuningattaren valinnassa.

Lumikuningatar esiintyy yleisölle 25. marraskuuta, kun Turussa avataan Joulutori ja järjestetään suuri jouluavaustapahtuma.

Ensimmäisessä vaiheessa Turun Seutusanomien lukijat voivat ehdottaa omia suosikkejaan Lumikuningattareksi. Tehtävään etsitään valoisaa ja positiivista henkilöä.

Lähetä siis oman ehdokkaasi nimi ja pieni kuvaus hänestä Turun Seutusanomien toimitukseen sähköpostitse osoitteeseen toimitus@turunseutusanomat.fi 15. lokakuuta mennessä.

Mikäli mahdollista, laita mukaan ehdokkaasi yhteystiedot, niin voimme olla häneen tarvittaessa yhteydessä.

Ehdokkaista valitaan finalistit, joista järjestetään äänestys. Äänestys alkaa lokakuun puolivälin jälkeen ja sen perusteella valitaan Lumikuningatar.

Turun Seutusanomat on järjestänyt Lumikuningattaren äänestyksen koronatauon jälkeen kahdesti, vuosina 2021 ja 2022. Vuonna 2021 valituksi tuli Assi Paananen ja viime vuonna Heli Heinonen.

– Vuosi Lumikuningattarena oli aivan upea kokemus. Erityisesti mieleeni jäivät lapset, jotka ihmetellen puhuttelivat minua aina Lumikuningattareksi. Ja ensiesiintymiseni Lumikuningattarena Satumaisessa jouluavauksessa oli todella satumainen! Onneksi minulla oli vedenkestävät meikit, sillä kyyneleet todella kohosivat silmiini, muistelee Assi Paananen.

Assilla on riittänyt kiireitä Lumikuningatar-vuoden jälkeenkin, sillä hän voitti syyskuussa bikini fitnessin tulokkaiden SM-tittelin.

– Minulla on ollut lukiosta lähtien haaveena bikini fitness -lavalle nouseminen. Se toteutui Hämeenlinnassa tulokkaiden SM-kisoissa, ja kaiken lisäksi voitin kilpailusta kultaa! Seuraavaksi osallistun 7.-8. lokakuuta Lahdessa Nordic Fitness Expoon MM-karsintaan.

Viime vuoden Lumikuningatar Heli Heinonen yhtyy Assi Paanasen mielipiteeseen Lumikuningattaren kruunun kantamisesta.

– Aivan ihana kokemus! Olen muutenkin jouluihminen, ja kun muistelen Lumikuningatar-esiintymisiäni, ihanat lämpimät muistot palaavat mieleeni, huokaisee Heli Heinonen.

Heli myös muistelee nauraen, miten monta kuvaa hänestä Lumikuningattarena otettiin.

– Olen todella monen ihmisen kotialbumissa. Etenkin Turussa vierailleet turistit tulivat kysymään, miksi olen pukeutunut Lumikuningattareksi, ja kun selitin mistä on kyse, he olivat aivan innoissaan ja halusivat kuvata itsensä kanssani.

Molemmat Lumikuningattaret suosittelevat kisaan ehdotetuilla mukaan heittäytymistä.

– Lumikuningatar-vuosi jää ikuisesti mieleeni ihanana kokemuksena, jonka aikana sain myös esiintymiskokemusta, kertoo Assi Paananen.

– Lumikuningatar saa ihmiset iloisiksi, ja sitä valtavaa ilon ja onnen tunnetta minäkin sain, kun pukeuduin Lumikuningattaren pukuun, kertoo Heli Heinonen.

Ehdota omaa ehdokastasi vuoden 2023 Lumikuningattareksi 15. lokakuuta mennessä osoitteeseen toimitus@turunseutusanomat.fi.