Raisio Business Race yhdistää taas opiskelijat ja yrittäjät

Raisio Business Race
Raisio Business Race

Raision lukion ja Rasekon opiskelijat sekä Vaisaaren koulun 9.-luokkalaiset kiertävät rasteja ja ratkovat raisiolaisten yritysten tehtäviä ympäri kaupunkia.

RAISIO.

Raisio Business Race -kilpailu yhdistää raisiolaiset opiskelijat ja yrittäjät sekä julkisen sektorin toimijat jälleen torstaina 7.9. Opiskelijatiimit kiertävät päivän aikana yrityksissä suorittamassa tehtäviä, joiden avulla he pääsevät kurkistamaan kattavasti yritys- ja työelämän eri puoliin. Samalla opiskelijat tutustuvat Raision alueen yrityksiin ja saavat kokemusta monenlaisesta yrittäjyydestä.

Mukana kisassa on noin 300 opiskelijaa ja kymmeniä työelämän edustajia. Opiskelijat kisaavat kahdessa eri sarjassa: Rasekon ja Raision lukion opiskelijat omassaan ja Vaisaaren koulun 9. luokan oppilaat omassaan.

Kisa starttaa 7. syyskuuta kello 9. Oppilaat kiertävät tehtävärasteilla kello 10–12.30, minkä jälkeen kisaajat kokoontuvat kuulemaan nuorta yrittäjää Taavi Tuomista, joka on saanut idean yritykseensä AT-media Oy aikanaan Vaisaaren NY-toiminnassa. Yhteinen päätöstilaisuus huipentuu UKVH Dancen tanssiesitykseen, Karoliina Hievasen yrittäjätarinaan sekä palkintojenjakoon.

Mukana kisassa on 25 yritystä ja julkisen sektorin edustajaa: Dogman Raisio, Eläinsairaala Vettori, Hemtex, Hesburger, Kauneushoitola Sininen Hetki, K-Market Ihana/J&M Ahtinen Oy, K-Market Kokinvuori, K-Rauta Kuninkoja, Kultajousi, Musiikkikoulu Mäkikalli, Naantalin Aurinkoinen, Nuorten yrittäjyys ja talous NYT/Yrityskylä Varsinais-Suomi, Oma Säästöpankki, Parturi-kampaamo Minna Hukkanen, Pyörämestari Kyösti Sjöman, Raision kaupunki, Raision Keilailukeskus, Raision KuntoGolf, Raseko, Rinta-Joupin Autoliike, Star Tours Oy, Take the Cake – MBakeryn kahvila, Tokmanni, Turun Osuuskauppa, Wurth Oy.

Kisa on osa Yrittäjän päivän 5.9. tapahtumaviikkoa.

Turun Seutusanomat