Elinvoimalupaukset vahvistavat yrittäjien ja kuntien yhteistyötä

Yrittäjän päivä 5. syyskuuta

Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter. Kuva: Varsinais-Suomen Yrittäjät.
Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter. Kuva: Varsinais-Suomen Yrittäjät.

YHTEISKUNTA. 

Tiistaina 5.9. vietetään valtakunnallista Yrittäjän päivää, jonka kunniaksi Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset solmivat Aurassa, Marttilassa, Mynämäessä ja Nousiaisissa elinvoimalupaukset.

Varsinais-Suomen Yrittäjät tiedottaa, että vastaavat lupaukset on tarkoitus solmia myöhemmin syksyllä ainakin Kaarinassa, Loimaalla, Liedossa, Maskussa, Pöytyällä, Salossa, Sauvossa ja Somerolla.

Naantalin kaupunki sekä Naantalin ja Rymättylän yrittäjät solmivat viime keväänä elinvoimalupauksen vuosille 2023–2026. Elinvoimalupauksella yrittäjäyhdistykset ja kaupunki sitoutuvat yhdessä edistämään kaupungin yrittäjäystävällistä ilmapiiriä sekä vahvistamaan elinvoimaisuutta.

Vaikka yhteistyötä onkin tehty kuntien ja yrittäjien välillä ennenkin, elinvoimalupaus tiivistää vuoropuhelua ja toimintaa kehittäen kunnan veto-, pito- ja elinvoimaa entisestään.

Elinvoimalupaus hyväksyttiin niin ikään Varsinais-Suomen liiton ja Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n puolesta alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa 5. kesäkuuta.

Turun Seutusanomat