Kaveritaidot verkkovanhempainillan aiheena

LAPSET JA NUORET.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) järjestää Kaveritaidot-verkkovanhempainillan 2. lokakuuta kello 18–19.30. Peruskouluikäisten lasten vanhemmille suunnatussa vanhempainillassa on mukana asiantuntijoita keskustelemassa koulukiusaamisesta, lasten yksinäisyydestä sekä kaveritaidoista.

MLL:n kiusaamisen vastaisen työn erityisasiantuntija Virpi Pöyhönen alustaa tilaisuudessa aiheesta Koulukiusaaminen ilmiönä – mitä ja miksi? ja Turun yliopisto kasvatuspsykologian professori Niina Junttila puhuu lasten yksinäisyydestä.

Linjojen päässä Mannerheimin Lastensuojeluliitosta ovat mediakasvatuksen asiantuntija Rauna Rahja, ohjelmajohtaja Marie Rautava ja kouluyhteistyön asiantuntija Satu Suomalainen. Heidän aiheinaan ovat muun muassa nettikiusaaminen ja digitaaliset kaveritaidot sekä vanhempien keinot tukea kiusaamista ja yksinäisyyttä kokenutta lastaan.

Arla Luonto+:n ja MLL:n järjestämä verkkovanhempainilta on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautumislomake tilaisuuteen löytyy MLL:n verkkosivuilta mll.fi/kaveritaitoilta.

Katariina Mäkinen-Önsoy