Saariston Pihakirppisralli järjestetään jo kuudennen kerran

Saariston Pihakirppisrallin lukuisista myyntipisteistä voi tehdä upeita löytöjä.

Viikonloppuna 5.-6. elokuuta järjestetään Saariston Pihakirppisralli jo kuudetta vuotta peräkkäin. 54 myyntipistettä, 36 Nauvossa ja 18 Korppoossa, joissa on yhteensä reilusti yli sata kirpputorimyyjää tarjoaa varmasti löytöjä kirpputoriharrastajille, jotka matkaavat lautalla Nauvoon ja Korppooseen.

Uusien tilavien hybridilauttojen ansiosta lauttamatkustajien ei edes tarvitse murehtia pitkiä jonotusaikoja – sunnuntainakaan.

Kirppisralli toteutetaan sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10–16. Myyjiä on pisteissä usein yhdestä kolmeen, paikoin jopa kymmenen.

Nauvon Kunnantupa ja Korppoon Kotiseutumuseo toimivat yleisinä myyntipisteinä, joissa on kymmeniä myyjiä molemmissa paikoissa, ja ne toimivat myös infopisteinä, joista saa paperisen kartan sekä apua ja neuvoja.

Tuoreinta infoa tapahtumasta löytyy Facebook-sivulla (www.facebook.com/loppisrally) ja sieltä löytää myös virtuaalisen kartan.

Saariston pihakirppisrallin järjestäjiä ovat Nauvon ja Korppoon Kotiseutuyhdistykset. Tapahtuman ideana on kirpputoriviikonlopun järjestämisen lisäksi tarjota vierailijoille mahdollisuus tutustua idyllisiin saaristokyliin ja uskaltautua uusille saaristoalueille.

Aiempina vuosina konsepti on ollut menestys tuhansien kirpputorivieraiden palautteesta päätellen, ja oli selvää, että tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna

– Aiempien vuosien palaute osoittaa, että tämä oli arvostettu konsepti ja ihmiset tykkäsivät kierrellä saaristossa sellaisissa paikoissa, joissa eivät ole koskaan aiemmin käyneet, kertovat järjestäjät.

Tapahtuma osoittautui myös perustaksi sosiaaliselle kanssakäymiselle, ja monet tapasivatkin vanhoja tuttuja sekä solmivat uusia tuttavuuksia viikonlopun aikana.