Peruttu | Kamarimusiikkia Frithiofin salongissa -konsertti Turun Betel-kirkossa

Kamarimusiikkia Frithiofin salongissa -konsertin taiteilijat yhteiskuvassa.
Kamarimusiikkia Frithiofin salongissa -konsertin taiteilijat yhteiskuvassa.

Huomio! Konsertti on peruttu sairaustapauksen vuoksi. Uusi konserttipäivä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

TURKU.

Betel-kirkossa soi sunnuntaina 10. syyskuuta kello 17 saksalainen taidemusiikki. Kamarimusiikkia Frithiofin salongissa -konsertissa kuullaan Louis Spohrin Sechs Deutsche Lieder (Kuusi saksalaista laulua) Op. 103 ja Franz Schubertin Der Hirt auf dem Felsen (Paimen vuorella) op.129, sopraanolle, klarinetille ja pianolle. Ohjelmassa on myös Carl Maria Weberin Concertino, josta kuullaan sovitus klarinetille ja pianolle Es-duuri, Op. 26.

Esiintyjät ovat turkulaisia muusikoita: sopraano Annukka Kuivisto, klarinetisti Sanna Engström, konsertin pianistina kuullaan Jaana Luuppalaa. Konsertin muusikot ja Betel-kirkko toivottavat turkulaiset tervetulleiksi konserttiin, sekä heittäytymään saksalaisen taidemusiikin lumoihin Betel-kirkon muuttuessa konserttisalongiksi syksyisenä sunnuntai-iltana.

Konsertti pidetään maamme parhaimpiin lukeutuvassa kamarimusiikkisalissa, arkkitehti Frithiof Strandellin suunnittelemassa Betel-kirkossa, Turussa. Vapaapääsyisen konsertin käsiohjelma maksaa 10 euroa (käteismaksu). Konserttia tukee varsinaissuomalaista kulttuuria ja taidetta edistävä TOP-Säätiö.

Turun Seutusanomat

 

 

Juttua on muokattu 8.9. kello 14.40 tiedolla, että konsertti on peruttu.