Paavon Sporttipäivä houkuttelee lapset ja nuoret stadionille

Maksuton Paavon Sporttipäivä on ollut aiempina vuosina erittäin suosittu, ja tänäkin vuonna tarjolla on yli neljäkymmentä erilaista toimintapistettä.

LIIKUNTA

Paavo Nurmi Festival starttaa vauhdikkaasti lauantaina, kun tuhannet lapset pääsevät touhaamaan Paavo Nurmen stadionilla maksuttomassa lastentapahtumassa.

Paavon Sporttipäivä on siis maksuton lastentapahtuma, jossa Paavo Nurmen stadionin vuosittain täyttää yli kymmenen tuhatta lasta ja nuorta. Tapahtumassa on yli neljäkymmentä toimintapistettä eri aktiviteetein. Mukana myös paikallisia urheiluseuroja ja -yhdistyksiä.

Toimintapisteissä on muun muassa vaijeriliukua yli stadionin, useita pomppulinnoja, kuplafutista, lajikokeiluja ja tarjolla on myös välipalaa.

Mukana tapahtumassa ovat myös urheilijavieraat Heta Tuuri ja Tommi Holttinen. Sporttipäivä pyöräyttää käyntiin Paavo Nurmi Festivalin huipennuksen, jonka kruununa on tiistaina 13. kesäkuuta järjestettävä kansainvälinen Paavo Nurmi Games -yleisurheilutapahtuma.