Pekka Töpöhäntä valloittaa Sipilänmäen lavan elokuussa

TEATTERI.

Piikkiön Tammipartion lastenteatteri esittää 13.–27.8. näytelmän Pekka Töpöhännästä Sipilänmäen kesäteatterissa. Esitys lähtee käyntiin siitä, kun rauhallinen ja mukava Pekka muuttaa Harjukujalle muiden kissojen iloksi. Kujan kovin katti, Monni, ei Töpöhännästä kuitenkaan hirveästi riemastu.

Pekka saakin tuta nahoissaan hyväntahtoisuutensa, sillä Monni osaa olla varsinainen kiusanhenki. Onneksi metkut kaatuvat aina hänen omaan niskaansa, sillä mainiot apulaiskapulaiset, Pilli ja Pulla, sotkevat tunnetusti kaiken. Ja lopulta pahakin muuttuu hyväksi.

Näytelmän ohjauksesta vastaa Anna Hellstén. Musiikkitaustat ovat Pasi Ketolan käsialaa.

Tammipartion teatteritoiminta Sipilänmäellä täyttää tänä kesänä 27 vuotta.  Lippukunnan omaa vahvaa esiintymisperinnettä kuvastaa se, että näytelmä näytellään, lavastetaan, puvustetaan ja tuotetaan tammipartiolaisvoimin. Kaikki teatterin tuotot ohjataan suoraan piikkiöläiseen partiotyöhön.

Tammipartion kissamaiset teatteritoimijat ovat mukana Piikkiö Päivässä 27. toukokuuta.

Katariina Mäkinen-Önsoy