Turun Caravan Show aloittaa karavaanarikauden

Turun Seutusanomien lukijat pääsevät kampanjahintaan myös Caravan Show -messuille.

MESSUT

Huhtikuun lopulla, 21.-23. huhtikuuta, Turun Messukeskukseen rantautuva Caravan Show aloittaa karavankauden. Tapahtuma tuo saman katon alle suosituimmat matkailuauto- ja vaunumerkit sekä -kauppiaat. Luvassa on myös laaja kattaus karavaanareille ja matkailuautoilusta kiinnostuneille monipuolista ja laadukasta ohjelmaa sekä mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja.

Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun teemalla ”Sisältöä elämään matkailuajoneuvolla”. Luvassa on muun muassa rautaista faktatietoa matkailu- ja liikenneturvallisuudesta, inspiraatiota lähimatkailuun sekä harrastuskerhojen esittäytymisiä.

Caravan Shown yhteydessä järjestetään myös perinteiset Caravan Treffit. Suureen treffitapahtumaan odotetaan jälleen satoja vaunu- ja autokuntia, jotka tulevat nauttimaan letkeästä tunnelmasta ja mukavasta yhdessäolosta. Messujen sulkeuduttua Caravan Treffit jatkuvat iltaohjelman ja tanssin parissa. Treffipassin voi lunastaa osoitteesta https://sfcturku.fi/

 

Kuten edellisissäkin Turun Messukeskuksen messuissa, tälläkin kerralla Turun Seutusanomien lukijoille on tarjolla lippukampanja, jonka ansiosta voi ostaa Messukeskuksen verkkokaupasta lipun etuhintaan. Kampanjasta saa aikuisten lipun messuille kymmenellä eurolla.

Kampanjahintaisen lipun saa Turun Messukeskuksen verkkokaupasta osoitteesta https://liput.messukeskus.fi/fi/.

Kampanjakoodi on CARAVAN23. Se kirjoitetaan verkkokaupassa kohtaan: ”Onko sinulla alennus-, osto- tai kampanjakoodi. Klikkaa tästä syöttääksesi”.

Turun Seutusanomien ja Turun Messukeskuksen lippukampanjat ovat olleet erittäin suosittuja. Edellisille messuille kampanjahintaisen lipun on ostanut viitisensataa ihmistä.