Raision seurakunta toimii lapsiperheiden iloksi

SEURAKUNTA.

Raision seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille on tarjolla runsaasti erilaista toimintaa sekä apua ja tukea arkeen. Yksi monia perheitä palveleva toimintamuoto on päiväkerho, jossa lapsi saa laadukasta varhaiskasvatusta ja tulee kohdatuksi sekä yksilönä että ryhmän jäsenenä. Ilmoittautuminen päiväkerhon syys-talvikaudelle 2023–2024 on meneillään.

Päiväkerhotoiminta antaa monipuolisesti virikkeitä ja valmiuksia lapsen kehitykseen. Ohjelmaan sisältyy lapsilähtöisesti askartelua, musiikkia, keskusteluja, lyhyitä hartaushetkiä, liikuntaa ja retkiä ulkona sekä tehtäviä, jotka johdattelevat kädentaitoihin, kielenkehitykseen ja matematiikkaan. Kerhossa syödään omia eväitä, opitaan toimimaan ryhmässä ja tietysti myös leikitään. Toiminnasta vastaavat koulutetut lastenohjaajat ja sen perustana on kristillinen ihmiskäsitys.

Seurakunnan päiväkerho on tarkoitettu 3–5 -vuotiaille lapsille. Se soveltuu hyvin esimerkiksi perhepäivähoidon tai osa-aikaisen päivähoidon rinnalle sekä kotona oleville lapsille, jotka kaipaavat toisten lasten seuraa, erilaisia virikkeitä ja ohjattua puuhaa turvallisessa ilmapiirissä. Kerho kokoontuu kolme kertaa viikossa muutaman tunnin ajan. Kerhomaksu on 30 euroa lukukaudelta.

Ilmoittautua netin kautta 16. huhtikuuta asti. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja kerhosta voi kysyä lastenohjaaja Marika Tohkalta, p. 044 7160303, marika.tohka@evl.fi.

Raision seurakunnan muuta toimintaa lapsiperheille ovat muun muassa Pappilan perhetalo, perhekahvila, perhekerhot, perhemessut, perhesähly, muskarit, leikkipuistot, kullannuput, Pikkuhelppi, Valo-talo, perheretket ja -leirit sekä erilaiset perhetapahtumat. Lähes kaikki toiminta on maksutonta.

Turun Seutusanomat