Pii Poon LEGO-tapahtuma viikonloppuna Turussa

Pii Poo Oy:n tapahtumissa on esillä upeita LEGO-teoksia. Kuva: Pii Poo Oy.
Pii Poo Oy:n tapahtumissa on esillä upeita LEGO-teoksia. Kuva: Pii Poo Oy.

TAPAHTUMAT.

Pii Poo Oy järjestää kaksipäiväisen LEGO-aiheisen perhetapahtuman Turun Messukeskuksessa 15.–16. huhtikuuta. LEGO-tapahtuma saapuu Turkuun ensimmäistä kertaa. Paikalle odotetaan viikonlopun aikana yli 4 000 kävijää.

Tapahtumassa on esillä muun muassa suuria yksityisten LEGO-harrastajien paikalle tuomia näyttelyitä, erilaisia LEGO-rakentelupisteitä sekä LEGO-myymälä. Pii Poo tarjoaa mahdollisuuden tavata ja kuvauttaa itsensä elävän LEGO-hahmon kanssa. Tavattavissa on myös LEGO Masters Suomi -TV-ohjelmasta tuttuja LEGO-mestareita Ville ja Peter sekä Emilia ja Marjaana.

Pii Poo Oy on LEGO-palveluiden tuottamiseen, LEGO-tapahtumien järjestämiseen ja LEGO-tuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Pii Poolla on kivijalkamyymälä Helsingissä sekä verkkokauppa Ilmajoella. Viimeksi LEGO-tapahtumakiertue on vieraillut Varsinais-Suomen alueella vuonna 2019, jolloin paikkana oli Raision Kerttulan liikuntahalli.

Pii Poon LEGO-tapahtumaan voi ostaa pääsylippuja tapahtuman verkkosivuston kautta ennakkoon sekä tapahtumapäivinä ovelta.

Turun Seutusanomat