Loimulle ensimmäinen kiinnitys pronssiin

Pronssimitalit ovat katkolla Loimulle tulevana perjantaina. Kuva: Savo-Volley

LENTOPALLO

Raision Loimu haki lentopallon Mestaruusliigan ensimmäisestä pronssiottelusta vierasvoiton, kun Kuopio-hallissa pelattu ottelu päättyi vieraiden 2-3 (25-19, 21-25, 21-25, 25-21, 9-15) juhliin.

Näin olleen perjantain toisessa osaottelussa Raisiossa pronssimitalit ovat katkolla Loimulle. Mitalinnälkää Loimu-yhteisössä riittää, sillä seuran viimeisin mitali on vuodelta 2010 ja Kerttulassa on viimeksi mitaleita päästy jakamaan vuonna 2001.

Ottelun paras pistemies oli Joonas Jokela, jolle kirjattiin 20 pistettä. Muista Loimun laitureista Väinö Rahko teki 10 ja Pozo Hernandez 9 pistettä. Keskipelaajat Eetu Mäki ja Joaquin Layus tekivät 10 pistettä mieheen.  Savo Volleyn puolelta hakkuri David Kisiel ja yleispelaaja Andrus Raadik tekivät 13 pistettä ja yleispelaaja Michael Michelau 12 pistettä. Joukkueena Loimu onnistui torjumaan 13 pistettä, kun isännät jäivät 7 pisteeseen.

– Tärkeä voitto totta kai. Voitosta pelataan ja vain ne merkkaavat näissä peleissä. Siitä lähdetään, että sarja on perjantaina poikki. Olisihan se siistiä päättää kausi mitaliin. Oltiin runkosarjassa kolmansia, niin olisihan kiva ansaita mitali ja osoittaa ettei ollut pelkkä suonenveto tuo runkosarja, kommentoi Loimun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Jokela.

Pronssiottelusarja jatkuu perjantaina Raisiossa ja on katkolla Loimulle. Jos Savo Volley vie perjantain ottelun nimiinsä, ratkaistaan pronssimitalien kohtalo heti seuraavana päivänä Raisiossa.