Turun RekryExpo-tapahtuma tuo keskiviikkona yhteen työnhakijat ja yritykset

Turun Messukeskus.

TYÖLLISYYS.

Turun Messukeskuksessa 15. maaliskuuta järjestettävä RekryExpo-tapahtuma tarjoaa työvoimapulasta kärsiville yrityksille loistavan mahdollisuuden tavata satoja potentiaalisia työnhakijoita saman katon alla. Kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset mahdollistavat rekrytoijille suorat rekrytoinnit ja työnhakijoille mahdollisuuden vertailla työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Työpaikkojen lisäksi RekryExpo tarjoaa kävijöille mielenkiintoista, työnhakua tukevaa ohjelmaa auditorion ohjelmalavalla. Lavalle nousee niin työnantajien edustajia, ammatinvalintapsykologeja kuin oppilaitosten edustajiakin kertomaan työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksista.

RekryExpon keynote-puhujana ympäristöinsinööri Julia Lineri.
Keynote-puhujana ympäristöinsinööri Julia Lineri.

Messupäivän yhden innostavimman ja kiinnostavimman puheenvuoron pitää turkulainen ympäristöinsinööri Julia Lineri. Lineri on ollut huonokuuloinen syntymästään saakka, mutta se ei ole estänyt häntä etenemästä opinnoissa ja työelämässä.

Vuoden rekrytoija 2022, rekrytointipäällikkö Anna-Kaisa Arvo puolestaan tarjoaa työnhakijoille parhaat vinkit työnhakuun.

Työ- ja elinkeinotoimisto ja Suomen Ukrainalaiset ry ovat vahvasti mukana tapahtumassa. TE-toimistolla on oman messuosaston lisäksi ukrainalaisille suunnattu osasto sekä ammatinvalintapsykologin walk in -vastaanotto. Lisäksi TE-toimisto koordinoi messujen ajan opastettuja kierroksia ukrainalaisille, joiden opastus toteutetaan ukrainan kielellä.

TE-toimisto tuottaa myös livestreemejä tapahtumasta, joten esteen sattuessa tapahtumaan voi osallistua myös etänä. RekryExpo järjestetään Turun Messukeskuksen ja Turun Sanomien sekä TS-yhtymän muiden tilattavien lehtien kanssa yhteistyössä.

RekryExpo on avoinna keskiviikkona 15.3. kello 10–17 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Turun Seutusanomat

 

 

Anna-Kaisa Arvo. Kuva: Niko Raappana / Duunitori.
Vuoden rekrytoija 2022, rekrytointipäällikkö Anna-Kaisa Arvo. Kuva: Niko Raappana / Duunitori.