Naantalin opistossa virittäydytään kevääseen

NAANTALI.

Sunnuntaina 26. maaliskuuta kello 12–14 vietetään Naantalin opiston omaa päivää. Opison kevään aloitustilaisuus Kristoffer-salissa käynnistetään yhteislaululla, jonka ohjelmiston on koostanut opiston Laulun ilo -kurssilaiset opettajansa Johanna Järvisen johdolla.

Tapahtumassa kuullaan myös Unelmista totta – minun tarinani -luento, jonka pitää valloittava esiintyjä, kirjailija, vloggaaja Lotta-Sofia Saahko. Hänet moni tuntee Lotta ja Pappa duosta. Päivän päättää lasten teatteri-ilmaisun oppilaiden pienoisesitys Hullunkurinen opisto. Esityksessä teatteri-ilmaisun lapset heittäytyvät ihmettelemään opiston monimuotoisuutta.

Opiston aikuisten taide- ja kädentaitoryhmien Osaamiset esiin -yhteisnäyttelyyn voi tutustua Birgitta-salissa. Tilaisuuden tauoilla on mahdollisuus nauttia Naantalin maa- ja kotitalousnaisten kahvipuffetin antimista. Opiston oma päivän ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Lotta-Sofia Saahkon luentoon Unelmista totta – minun tarinani tulee ilmoittautua ennakkoon: uusi.opistopalvelut.fi/naantali tai Naantalin opiston toimistoon puh. 044 7334 651.

Turun Seutusanomat