Messuille jälleen Turun Seutusanomien ja Turun Messukeskuksen kampanjahintaan

Piha & Puutarha -messuilla pääsee inspiroitumaan kohti kevättä. Samana viikonloppuna on myös Mökki & Vene -messut, ja molempiin Turun Seutusanomien lukijat pääsevät kampanjahintaan.

MESSUT

Turun Messukeskuksen seuraavat isot messutapahtumat koittavat 24.-26. maaliskuuta, perjantaista sunnuntaihin, kun vuorossa ovat Piha & Puutarha- sekä Mökki & Vene -messut. Rakenna & Sisusta -messujen tapaan näillekin messuille pääsevät Turun Seutusanomien lukijat kampanjahintaan.

Piha & Puutarha -messuilla voi tutusti tehdä tulevan kasvukauden hankintoja ja inspiroitua messutunnelmassa. Messuilla on tarjolla ainakin lähes kaikki mitä puutarhaan, pihalle tai parvekkeelle tarvitaan ja toivotaan.

Samanaikaisesti järjestettävillä Mökki & Vene -messuilla kootaan mökit, veneet ja muut vapaa-aikaan ja merelliseen elämään liittyvät tuotteet ja palvelut saman katon alle. Tarjolla on myös muun muassa kalastusvinkkejä.

Molemmat tapahtumat järjestetään siis samaan aikaan ja niihin pääsee sisään samalla lipulla.

Turun Seutusanomien lukijoille on jälleen tarjolla kampanjaetu, jolla voi ostaa Messukeskuksen verkkokaupasta Piha & Puutarha- ja Mökki & Vene -messuille aikuisten lipun etuhintaan 10 euroa/kpl. Koodi toimii vain verkkokaupassa, ei paikan päältä ostettuna.

Koodi on SEUTUSANOMAT23 ja linkki verkkolippukauppaan on: https://liput.messukeskus.fi/fi/. Koodi kirjoitetaan kohtaan ”Onko sinulla alennus-, osto- tai kampanjakoodi. Klikkaa tästä syöttääksesi”.

Piha & Puutarha sekä Mökki & Vene Turun Messukeskuksessa 24.-26.3.2023.

Tutustu tapahtumiin:

www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/piha-puutarha/

https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/mokki-ja-meri/