Loimu ryösti kotiedun välieräsarjassa

Raision Loimu nappasi arvokkaan vierasvoiton ja jatkaa lauantaina kotihallissaan taistelua kohti lentopallon Mestaruusliigan finaalia. Kuva: Hannu Tuominen/Jälkipeli.net.

LENTOPALLO

Lentopallon Mestaruusliigan välierissä vastakkain iskevät runkosarjan kakkonen Akaa-Volley ja kolmonen Raision Loimu avasivat keskiviikkona kotiedun omanneen Akaa-Volleyn kotikentällä. Loimu ryösti vaihtelevien vaiheiden jälkeen 2-3 vierasvoiton ja lähtee lauantaina kello 18.00 iskettävään toiseen osaotteluun Raisiossa johtoasemasta.

Paikka finaaliin aukeaa jommallekummalle kolmella voitolla. Voitto oli Loimulle kauden ensimmäinen Akaa-Volleysta ja nyt oranssi-paidat ovat voittaneet kaikki liigajoukkueet vähintään kertaalleen.

Koko ottelun paras pistemies oli isosta passimäärästä hyvin jaksanut Loimun Joonas Jokela 35 pisteellään. Teholukemaakin kelpaa esitellä, sillä se oli +28.

Ottelusarjan toinen näytös on lauantaina Raisiossa, kun Loimu lähtee hakemaan toista voittoa täpötäyteen tulevan Kerttulan liikuntahallin kuumassa tunnelmassa. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 18.00 ja sinne on tulossa Loimun vieraaksi keskiviikkona ringeten SM-kultaa voittaneen RNK:n joukkue.