Naantalissa jälleen Tuhkamarkkinat ja Aarteet esillä -myyntinäyttely

Naantalin Tuhkamarkkinat järjestetään taas sunnuntaina 5. maaliskuuta Naantalin torilla, Mannerheiminkadulla ja Itsenäisyydenpuistossa. Kuva: Henri Kirkanen.

NAANTALI

Naantalin perinteisiä Tuhkamarkkinoita vietetään sunnuntaina 5. maaliskuuta kello 11-16 Naantalin torilla sekä Mannerheiminkadulla ja Itsenäisyydenpuistossa. Markkinarauhan julistaa Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen museon portailla Mannerheiminkadulla kello 11 trumputtajan aloituksen jälkeen.

Markkinoille on tulossa niin vanhoja tuttuja toimijoita kuin uusiakin. Tarjolla on muun muassa maksullisia poniajeluja lapsille, Kuparivuoren koulun viidesluokkalaisten Pikkuyrittäjien tuotemyyntiä, loimulohta ja muuta kalaa monessa muodossa, leivonnaisia sekä myös koreja, laukkuja ja monia muita tuotteita ja palveluita.

Naantalin museon Humppi on Tuhkamarkkinoiden aikaan avoinna kello 11-15 ja sinne on vapaa pääsy, ja museokauppa Säsongissa on hyviä tarjouksia. Naantalin Taidehuoneella on lauantaina ja sunnuntaina 4.-5. maaliskuuta kello 11-16 naantalilaisten kotien aarteita ja kirjoja myyntinäyttelyssä, aarteiden vastaanotto on 28. helmikuuta kello 15-19 Taidehuoneella, Mannerheiminkatu 5.

Tapahtuman järjestää Naantalin Kulttuuritaloyhdistys yhteistyössä kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa.