Viulisti Linda Lampenius ja Apocalyptican Perttu Kivilaakso joulukiertueella Naantalissa

MUSIIKKI.

Huippumuusikot Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso yhdistävät loppuvuonna voimansa ja kiertävät Suomea jouluisella kirkkokonserttikiertueellaan. Yhdeksän kaupunkia käsittävä Joulun maagiset sävelet -kiertue rantautuu Naantaliin 9. joulukuuta.

Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Sellisti Perttu Kivilaakso on taas tuttu Apocalyptica-yhtyeestä, jonka mukana hän kiertää maailmaa hengästyttävällä tahdilla. Loppuvuodesta muusikot lyöttäytyvät yhteen tuoden joulun maagiset sävelet yleisön kuultaviksi tunnelmallisella kirkkokiertueellaan.

Muusikot ovat valinneet konsertteihin itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen- ja pop-musiikin maailmoista; myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja hyödyntäen duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta.

– Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat tiedotteessa.

Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

– Tulkaa liikuttumaan kanssamme maailman kauneimpien sävelten hellittäviksi! muusikot hymyilevät.

Sublime Music Agencyn järjestämän tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Turun Seutusanomat