Saaristobussin linjoihin aikataulumuutoksia uuden vuoden alussa

JOUKKOLIIKENNE. Varsinais-Suomen ELY-keskus tiedottaa, että saaristoon suuntautuvan linja-autoliikenteen linjojen 901–904 aikatauluihin on tehty muutoksia erityisesti Turun suunnan lähtöaikoja aikaistamalla. Kyseiset linjat liikennöivät välillä Turku-Nauvo-Korppoo-Houtskari.

Saaristobussin aikataulut ovat kytköksissä lauttaliikenteen kulkuun ja osa nyt tehdyistä tarkennuksista liittyy 1.1.2023 käynnistyviin Finferries-lauttaliikenteen talviaikatauluihin. Muutos ei koske linjoja 801–802.

Ajantasaiset aikataulut löytyvät sivustolta tlo.fi kohdasta Saaristobussi. Seutuplus.fi-sivuston aikataulut ovat päivityksen alla.

Saaristotiellä käynnissä olevat siltatyöt saattavat kevään aikana vaikuttaa linja-autoliikenteen sujuvuuteen. Asiakkaita informoidaan näistä erikseen.

Turun Seutusanomat