Hyvän mielen joulukuusi liikkeellä

Liikkuvan resurssikeskuksen järjestötyöntekijä Sanna Nurmi, Turun kaupungin ikääntyneiden palveluohjaaja Johanna Heiniluoma, Liikkuvan resurssikeskuksen järjestötyöntekijä Satu Järvenpää ja Turun kaupungin vanhusneuvoston varajäsen Eini Pihlajamäki Lounais-Suomen Loma ja Virkistys ry:stä.

TURKU. Liikkuvan resurssikeskuksen neuvonta-auto ja Hyvän mielen joulukuusi aloittivat Vapaaehtoisten päivänä 2. joulukuuta joulukiertueen, jonka tavoitteena on muistuttaa välittämisen tärkeydestä.

Kuuseen on koottu Turun seudun valikkoryhmän eri tahojen ideoimia kertaluonteisia vapaaehtoistehtäviä. Aputonttuina toimivat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat yhdessä Turun Siskot ja Simojen vapaaehtoisten kanssa.

Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jonka tarkoituksena on huomioida ja kiittää vapaaehtoisia heidän tekemästään tärkeästä työstä. Hyvän mielen joulukuusi haluaa tuoda vapaaehtoistoiminnan ja kanssaihmisten ilahduttamisen lähemmäksi ihmisten arkea.

Joulukiertueen seuraavat pysähtymisajat ja -paikat ovat keskiviikkona 7.12. kello 9.30–11 Jäkärlän aukiolla, osoitteessa Jäkärlän puistokatu 17, ja tiistaina 13.12. kello 9.30–11 K-market Uittamo, osoitteessa Ratsumiehenkatu 8.

Pysäkeillä on tavattavissa Liikkuvan resurssikeskuksen järjestötyöntekijä sekä Turun kaupungin ikääntyneiden palveluohjaaja. Uittamolla ja Jäkärlässä kyydissä on myös Turun kaupungin liikuntapalveluiden asiantuntijoita. Tarjolla on yksilöllistä opastusta liikunnan harjoitteluun sekä mahdollisuus lihasvoima- ja tasapainotesteihin.

Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuustoimintaa.

Turun Seutusanomat