Kestävää rakentamista ja kantavaa hyvinvointia Paimion parantolassa

Maanantaina 28.11. kurkistetaan Paimion parantola -instituuttiin. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy / Seutusanomien kuva-arkisto.

PAIMIO. Paimion parantolan Kestävää rakentamista – kantavaa hyvinvointia -tilaisuudessa 28. marraskuuta käydään inspiroivia keskusteluja ja kuullaan Paimion parantola -säätiön kuulumisista.

Tapahtuman keynote-puheenvuoron pitää AW2 Arkkitehtitoimiston perustaja, arkkitehti Matti Anttila. AW2 Arkkitehdit ovat tulleet tunnetuksi erityisesti terveydenhuollon rakennushankkeiden arkkitehtuurisuunnittelussa. Tapahtumassa pohditaan hyvinvointia laajemmin, kestävämmän yhteiskunnan sekä vastuullisemman rakentamisen osana.

Paimion Parantola -säätiön toiminnan käynnistymisestä sekä tulevaisuudesta kertovat Timo Hintsanen, Mirkku Kullberg ja Lotta Mujo. Paimion Parantola -säätiön yhteyteen perustettavan Paimion Parantola -instituutin toiminta käynnistyy parantolan 90-vuotisjuhlavuoden merkeissä ensi keväänä. Paneelikeskustelussa rakennetaan suuntaa tulevalle toiminnalle sekä esitetään kysymyksiä Paimion Parantola -instituutille.

Tilaisuus on Paimion parantola -säätiön järjestämä maksuton ja kaikille avoin tapahtuma. Se on osa PARANTOLA – Uudistavan rakentamisen osaamiskeskus -hanketta, jota rahoittaa Työ- ja elinkeinoministeriö. Tapahtumaan paikan päälle osallistuvien tulee ilmoittautua 21. marraskuuta mennessä, koska lippuja on rajattu määrä. Webinaariin ilmoittautuminen on sen sijaan auki vielä 27. marraskuuta asti paimiosanatorium.com -sivustolla.

Turun Seutusanomat