Marko Himasesta Sauvon Vuoden Hakkinen

Sauvon kunnan jakama Vuoden Hakkinen -tunnustus meni tänä vuonna Marko Himaselle. Kuva: Ragip Önsoy / Seutusanomien kuva-arkisto.

SAUVO. Sauvon Elopäivillä 30. heinäkuuta jaettiin perinteiseen tapaan Vuoden Hakkinen -palkinto. Huomionosoitus myönnettiin tänä vuonna sauvolaiselle maanviljelijälle Marko Himaselle. Perusteluna Himasen palkitsemiselle on hänen tekemänsä pitkäjänteinen vapaaehtoistyö sauvolaisten liikunnan ja ulkoilun hyväksi.

Maatalousyhtymää veljensä kanssa Sauvossa pyörittävä Himanen on huolehtinut muun muassa latureittien ylläpidosta sekä tiedottamisesta. Lisäksi hän on ottanut vastuun Suojalan laavun suunnittelusta ja toteuttamisesta, mikä tarjoaa loistavat edellytykset retkeilyyn lähialueella.

Sauvon kunnassa on jaettu Vuoden Hakkinen -tunnustuspalkintoa vuodesta 2015. Vuoden Hakkinen tunnustuspalkinto myönnetään vuosittain toimijalle, joka on tehnyt ansiokasta työtä Sauvon ja sauvolaisten hyväksi. Tunnustus jaetaan vuosittain Sauvon Elopäivien yhteydessä. Palkinnon saajan valitsee kunniamerkkitoimikunta kuntalaisilta saatujen ehdotusten perusteella.

Katariina Mäkinen-Önsoy