Wanhan Pappilan kesäpäivät on lapsiperheiden kohtaamispaikka

Perinteiset Wanhan Pappilan kesäpäivät kutsuvat lapsiperheitä viihtymään idyllisessä ympäristössä Wanhan Pappilan ja Raision seurakuntatalon pihalla. Kuva: Raision seurakunta.

RAISIO. Raision Wanhan Pappilan kesäpäiviä vietetään 6.–22. kesäkuuta arkisin kello 9–12. Pappilan puistossa on leikkipaikka ja lastenohjaajien järjestämää päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa ja puuhaa, kuten kädentaitoja, musiikkia, liikuntaa ja rastiratoja. Keskiviikkoisin kello 10 pidetään hartaushetki.

Grilli lämpiää joka päivä piknik-eväitä varten. Seurakunta tarjoaa mehun, kahvin ja teen. Omat astiat kannattaa ottaa mukaan. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään säällä kuin säällä. Siihen voi osallistua omien aikataulujen mukaan kerran tai vaikka joka päivä eikä ennakkoilmoittautumisia ole.

Seuraavan viikon ohjelma julkaistaan aina perjantaisin Raision seurakunnan lapsi- ja perhetyön Facebook-sivulla.

Raision seurakunnan järjestämät kesäpäivät Wanhan Pappilan pihapuistossa on jo pitkä perinne ja monille varma kesän merkki. Monipäiväinen tapahtuma kokoaa vuosittain runsaasti raisiolaisia lapsia aikuisineen viettämään alkukesän leppoisia päiviä erilaisesta puuhasta ja piknik-eväistä nauttien ja muita lapsiperheitä tavaten.

Turun Seutusanomat