Rakkautta lavan täydeltä Piikkiön Sipilänmäen kesäteatterissa

Sipilänmäen kesäteatterissa nähdään tänä kesänä Mistä rakkaus alkaa -musiikkikomedia. Kuva: Laura Hurme.

KESÄTEATTERI. Kaarinan Piikkiössä sijaitsevassa Sipilänmäen kesäteatterissa päästään vihdoin kurkkaamaan, kuinka yllättävissä paikoissa rakkaus voikaan alkaa.

Ensimmäisen ohjauksensa Sipilänmäellä Mistä rakkaus alkaa -musiikkikomedian myötä tekevä Laura Hurme on työryhmineen odottanut kesää kuin kuuta nousevaa. Hurme tunnetaan Teatteri Terve Tytön perustajajäsenenä ja näyttelijänä sekä ohjaustöistään useissa varsinaissuomalaisissa teattereissa.

– Tätä näytelmää oli Sipilänmäellä tarkoitus tehdä jo 2021. Kyseessä on hersyvä komedia, jossa on mahtavaa Paul Ankan musiikkia. Näytelmä kertoo siitä, kuinka paljon yhteisöllisyydessä on voimaa vaikeidenkin aikojen keskellä, ja kuinka yllättävistäkin paikoista voi rakkaus alkaa, sanoo Hurme.

Näytelmässä on 11 esiintyjää, joista osa on Sipilänmäellä jo tutuksi tulleita sekä uusia kasvoja. Lions Club Piikkiön ylläpitämä kesäteatteri on laajalti tunnettu menevistä, musiikilla ja laululla, höystetyistä esityksistään.

Matti Kuikkaniemen allekirjoittaman Mistä rakkaus alkaa -näytelmän musiikeista vastaavat Outi Ollila ja Pasi Ketola.

Esityskausi: 5.6. – 3.7.2022. Yhteislauluun saa liittyä aina puoli tuntia ennen esitystä.

Katariina Mäkinen-Önsoy