Keskiaikaiset markkinat täyttävät jälleen Turun Vanhan Suurtorin

Turun Vanha Suurtori. Seutusanomien kuva-arkisto / Katariina Mäkinen-Önsoy.

TURKU. Keskiaikaiset markkinat levittäytyvät 30.6.–3.7. kahden vuoden tauon jälkeen taas paikan päälle Vanhalle Suurtorille ja lähiympäristöön. Keskiaikaisten markkinoiden aikaan Suurtorilla on tarjolla monipuolinen valikoima keskiajan henkeen sopivia käsityötuotteita ja elintarvikkeita.

Turun Vanhalla Suurtorilla vuosittain järjestettävä tapahtuma on maamme suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma. Ohjelmallisen suurtapahtuman markkinapäiviä rytmittävät moninaiset teatteri-, sirkus-, tanssi- ja musiikkiesitykset sekä perinteinen käsityö- ja ruokamyynti.

Tänä kesänä Turun Suurtorin keskiaika ry:n järjestämää tapahtumaa vietetään neljän päivän ajan 30.6.−3.7.2022. to–pe klo 12–20 ja la–su klo 12–18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Turun Seutusanomat