Teatteri Terve Tytön AukiNainen-konserttikiertue päättyy Raisioon

Laura Hurme, Emmi Lovén ja Kati Urho. Kuva: Teatteri Terve Tyttö.

TAPAHTUMAT. Raision teatterissa keskiviikkona 25.5. ja perjantaina 27.5. kuultavissa Teatteri Terve Tytön AukiNainen-konserttikiertueen päätöskonserteissa koetaan hulvattomia hetkiä ja koskettavia tulkintoja.

Teatteri Terve Tyttö on turkulainen vuonna 2008 perustettu vapaan kentän ryhmä, joka koostuu teatteri- ja kulttuurialan ammattilaisista. Ryhmä tuottaa laadukasta musiikkipainotteista teatteria vaihtuville näyttämöille sekä räätälöityjä tilausesityksiä. Musiikki on aina ollut tärkeä ja rakastettu osa Teatteri Terve Tytön esityksiä, joten tänä keväänä laulut pääsevät keskiöön kun ryhmä lähtee tien päälle.

AukiNainen –konsertti on runsas kattaus hervotonta heittäytymistä, tunteikasta tunnelmointia ja – tottakai – timantinkovaa stemmalaulua. Terve Tytön säkenöivä trio (Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme) takaa musiikinystäville nauruhermoja hivelevän illan koskettavia hetkiä unohtamatta.

Varaukset ja tiedustelut Teatteri Terve Tytön nettisivuilta. Tapahtumaa tukee: Taiteen edistämiskeskus (Taike) Turun Teatterisäätiö.

Turun Seutusanomat