Pohjoismaisia sävelhelmiä -konsertti Raision kirkossa

Pyhän Martin Laulajat.

MUSIIKKI. Pyhän Martin Laulajat ja kanttori Katarina Engström, urut, esiintyvät Raisio-Naantalin Pohjola-Norden ry:n ja Raision seurakunnan sunnuntaina 22. toukokuuta kello 18 järjestämässä konsertissa.

Raision kirkossa pidettävän Pohjoismaisia sävelhelmiä -konsertin ohjelmassa kuullaan kuoro- ja urkumusiikkia sekä monipuolisia virsisovituksia. Säveltäjänimiä ovat muun muassa Oskar Lindberg, Jean Sibelius ja Edvard Grieg.

Pyhän Martin Laulajat ovat musisoineet yhdessä 20 vuotta. Yhtyeessä laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto, Pekka Saarikivi, tenori ja Risto Savolainen, basso. Lauluyhtye on konsertoinut kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman (5 euroa) tuotto menee Yhteisvastuu-keräyksen kautta lasten ja nuorten auttamiseen meillä ja ulkomailla.

Turun Seutusanomat