Taksi Länsi-Suomi lopettaa Valopilkku-sovelluksen käytön

YRITYSUUTISET.

Taksi Länsi-Suomi on päättänyt luopua Valopilkku-sovelluksesta vappuaattona 30. huhtikuuta. Kyseessä on sovellus, jonka kautta asiakkaat voivat tilata itselleen taksin. Taksi Länsi-Suomen toimitusjohtaja Teppo Kaunela kertoo, että päätöksen taustalla on yhteistyön loppuminen Valopilkun tarjoajan Taksi Helsingin kanssa.

– Valopilkku on toiminut kyllä hyvin, mutta sitä ei ole kehitetty koko sinä aikana, kun olemme sitä käyttäneet. Muut sovellukset ovat menneet kehityksessä ohi. Mutta koska yhteistyö Taksi Helsingin kanssa loppuu, niin silloin päättyy myös sovelluksen käyttö, hän sanoo.

Taksi Länsi-Suomi on käyttänyt Valopilkkua yksinoikeudella Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa syksystä 2019. Sitä ennen Valopilkku oli Lounais-Suomen Taxidatan käytössä. Taksi Länsi-Suomen autoja voi jatkossa tilata Taksini.fi-sovelluksella tai perinteisesti soittamalla.

– Jos vappuyönä haluaa kotiin meidän autoilla, niin se ei onnistu enää Valopilkulla vaan kyyti kannattaa tilata uudella sovelluksella tai puhelimitse, Kaunela muistuttaa.

Liisa Kallio