Rauno Peltola valittiin Kustavin kunnanjohtajaksi

KUSTAVI. Kustavin 14. maaliskuuta kokoontunut kunnanvaltuusto suoritti kunnanjohtajan virkavaalin toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Kunnanvaltuusto valitsi Rauno Peltolan Kustavin uudeksi kunnanjohtajaksi. Kunnanjohtajan virkaa haki yhteensä 19 henkilöä, joista soveltuvuusarvioinnin kävi läpi Rauno Peltolan lisäksi Sami Jalonen ja Juuso Alatalo.

Tällä hetkellä Liedon hallintojohtajana ja vs. kunnanjohtajana toimiva Peltola sai Kustavin kunnanvaltuuston äänestyksessä kahdeksan ääntä. Äänistä viisi meni Alatalolle ja kolme Jaloselle. Varalle tehtävään valittiin Kaarinan kaupungin hallinnon palvelupäällikkö Juuso Alatalo siltä varalta, ettei varsinainen ehdokas ota paikkaa vastaan.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Juttua muokattu 15.3. kello 12.20 Kustavin
kunnanvaltuustossa 14.3. käydyn äänestyksen tulosten osalta.