Naantalin musiikkiopistolla käynnissä Lasten ja nuorten musiikkijuhlaviikko

Allegro e Vivace!

Naantalin musiikkiopiston 40-vuotisjuhlissa 24.3.2012 nähdyssä Eläinten karnevaalit -esityksessä tavattiin muun muassa räppääviä elefantteja. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy / Seutusanomien kuva-arkisto.

TAPAHTUMAT. Naantalin musiikkiopisto järjestää Lasten ja nuorten musiikkijuhlaviikon 14.–19. maaliskuuta. Osana juhlaviikkoa Kristoffer-salissa kuullaan 16.3. kello 19 Musiikkiopiston entisen opiskelijan Joonas Keitilän sävellyskonsertti. Torstai-iltana Naantalin musiikkiopiston oppilaat esiintyvät Raision Martinsalissa.

Musiikkijuhlaviikko huipentuu 12. kerran järjestettävään Allegro e Vivace -tapahtumaan lauantaina. Jo perinteeksi muodostuneen päätöstapahtuman aloittaa kello 11 Iloisia eläinkuvia -konsertti Kristoffer-salissa. Konsertin jälkeen on mahdollista tutustua soitinkaruselliseikkailussa erilaisiin soittimiin. Tarjolla on myös tietoa opinnoista ja kevään oppilas- ja soitinvalinnoista, joihin on mahdollista jo ilmoittautua. Kello 16 alkavassa konsertissa puolestaan kuullaan oppilaiden säveltämää musiikkia kantaesityksin, musiikkiopiston Saaristo-orkesteria sekä elokuvamusiikkia esittävää Naantalin musiikkiopiston orkesteria.

50-vuotisen toimintansa juhlavuotta viettävän Naantalin musiikkiopiston Allegro e Vivace! – Lasten ja nuorten musiikkijuhlaviikon konsertteihin on vapaa pääsy.

Katariina Mäkinen-Önsoy