Korihait taisteli liigapaikan!

208-senttinen Mitchell Smith teki 18 pistettä Korihaiden upeassa voitossa Loimaalla. Kuva: Eero Siivonen.

KORIPALLO

Uudenkaupugin Korihait pitivät aivan loppuun asti kannattajiaan jännityksessä, mutta taistelivat viimeisessä ottelussaan voiton Loimaan Bisonsista. Upea vierasvoitto ratkaisi sen, että Korihait säilyttää liigapaikkansa ja Bisons putoaa ykkösdivisioonaan.

”Korihait ja Bisons Loimaa kohtasivat ennenkuulumattomassa kamppailussa, kun miesten Korisliigan viimeisille sijoille jääneet joukkueet ratkaisivat pudotuspaikalle joutujan keskinäisessä ottelussa. Tiukka peli päättyi lopulta luvuin 76–82, ja voittoa juhli Korihait. Se tarkoittaa, että Bisons Loimaa putoaa pääsarjasta.”, kirjoitetaan Korisliigan nettisivuilla, joilla hehkutetaan uusikaupunkilaisten mahtavaa loppukiriä Korisliigan viimeisillä kierroksilla – ja tietenkin kaiken ratkaissutta viimeistä ottelua Loimaalla.

– Jätkät näyttivät kaikille, että haluamme pelata joukkueena ja pysyä liigassa. Teimme sen, mitä piti. Meillä on Uudessakaupungissa sanonta, että ei tyyni meri taitavaa merimiestä tee, kuvaili joukkueensa suorituksia Bojan Sarcevic, joka oli yksi Korihaiden johtavia pelaajia.

Korihaiden korihai ottelussa oli Jalen Jackson 20 pisteellä.