SPR Pyhärannan osaston terveyspiste Marttalassa

PYHÄRANTA. Pyhärannan Rohdaisissa on avoinna kerran kuussa tiistaisin 15–17 SPR Pyhärannan osaston terveyspiste. Terveyspiste avautuu Marttalan toimitilassa seuraavan kerran tiistaina 8. helmikuuta.

Terveyspisteellä on mahdollisuus verenpaineen sekä verensokerin mittaukseen. Pisteellä vuorottelevat sairaanhoitaja Riitta Laitiomäki ja Anne Raunela. Kello 15.30–16 fysioterapeutti Pirkko Uusi-Oukari alustaa Fyysinen kipu varpaassa – kipu koko kehossa -aiheesta.

Punaisen Ristin vapaaehtoisvoimin toteutettava palvelu on maksutonta ja avointa kaikille. Sen tavoitteena on tukea ihmisiä oman terveytensä ja hyvinvointinsa ylläpitämisessä sekä arkielämässä selviytymisessä. Martat tarjoavat kävijöille kahvin.

Etäterveyspisteen ystäväpalvelu jatkaa niin ikään maksutonta luottamuksellista puhelinneuvontaa ja ohjausta tiistaisin kello 15–17 numerossa 041 744 1589. Neuvonnasta vastaavat vapaaehtoisena toimivat terveydenhuoltoalan ammattilaiset sekä ystävätoiminnan vastaavia.

Seutusanomat Vakka