Mestaruusliigan loppusuora alkaa lauantaina Raisiossa – sarjataulukkokin laitettiin uusiksi

Raision Loimu kohtaa lauantaina kotikentällään Kerttulassa Kokkolan Tiikerit.

LENTOPALLO

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa siirryttiin keskiviikkona seuraamaan sarjataulukon paremmuusjärjestystä pistekeskiarvon avulla. Samalla päätettiin, että koronasta ja Mestareiden liigasta johtuvien ottelusiirtojen vuoksi kohtuuttomaan peliruuhkaan rukosarjan lopussa joutuvalta VaLePalta jätetään pari peliä pelaamatta. Loimun osalta muutos ei vaikuttanut sarjasijoitukseen ja oranssi-mustat kamppailevat runkosarjan päätöskierroksilla sijoista 5.-7. Hurrikaanin ja Hurmoksen kanssa.

Lauantaina Loimu saa kotikentälleen vieraakseen Tiikerit Kokkolasta, joka pitää hallussaan sarjataulukon neljättä sijaa, eli olisi viimeisenä tällä hetkellä saamassa kotiedun pudotuspelien puolivälierävaiheeseen.

Toinen ex-loimulainen löytyy Tiikereiden takakentältä, jossa liberopaita päällään palloja peliin nostaa ja kaivaa Ville Sihvonen.

Maaliskuun 13. päivä päättyvää runkosarjaa on Loimun osalta jäljellä vielä kuusi ottelua, joten pudotuspeliasetelmista isketään nyt tosissaan. Loimun ohjelmassa on Tiikereiden lisäksi kotiottelut VaLePaa ja Hurrikaania vastaan sekä vierasottelut Hurmosta, Ducksia ja Savo Volleyta vastaan.

Lauantaina ottelun isäntänä toimii Toyota Auto-Center ja ottelussa on mukana Turun Osuuskauppa, jonka vihreällä S-Etukortilla pääsee ilmaiseksi mukaan kiihkeään Mestaruusliiga-tunnelmaan.

Aluehallintoviraston tuoreimman päätöksen ansiosta otteluihin pääsee rajoituksetta. Katsomoon voidaan ottaa normaalia kapasiteettia vastaava määrä katsojia, eikä koronapassikaan ole käytössä. Nyt on siis taas hyvä aika nousta kotisohvalta ja lähteä nauttimaan pääsarjatason palloilusta.