Korjauspartnerit-ryhmälle Avainlippu-merkki

Turun Hepokullan lähiön kokonaisvaltainen remontti alkaa. Kuva: Korjauspartnerit.

RAKENTAMINEN. Korjausrakentamisen konsultointiin erikoistuneelle Korjauspartnerit Oy:lle, Korjauspartnerit Turku Oy:lle ja teollisuuden konsultointipalveluihin erikoistuneelle KP Industrial Oy:lle on myönnetty yritysten omistuksista ja palveluiden kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

– Vastuullisuus ja alan suunnannäyttäjänä toimiminen on ollut aina osa yrityksemme missiota. Kotimaisuus ja suomalaisen työn merkitys yhteiskunnassamme ja kuluttajien päätöksissä on kasvanut viime vuosina merkittävästi, eikä kasvun hidastumiselle näy merkkejä. Voimmekin ylpeinä jatkaa työtämme olemalla osaltamme mukana rakentamassa vastuullista ja kestävään kehitykseen tähtäävää suomalaista yhteiskuntaa, Korjauspartnerit Oy:n toimitusjohtaja Arto Hakkarainen kertoo.

Korjauspartnerit-ryhmä käynnisti viime vuonna Turun Hepokullassa Suomen suurimman ryhmäkorjaushankkeen, jossa kokonainen lähiö saneerataan uusiksi. Lisäksi Korjauspartnerit on mukana Management Institute of Finlandin kanssa toteutettavassa Lähiölle Uusi Elämä -hankkeessa, jossa pyritään luomaan ja kehittämään uusia raameja laajojen korjaushankkeiden toteutuksille ja lähiöiden kunnostuksille.

– Asioihin vaikuttaminen isommassa kuvassa on osa yrityksiemme mentaliteettia. Hepokullan korjaushanke ja Lähiölle Uusi Elämä -hanke ovat konkreettisia esimerkkejä siitä, että teemme merkityksellistä työtä ja olemme todella kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa, kehitys- ja markkinointijohtaja Jussi Eronen sanoo.

Avainlippu-merkki kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Lisäksi merkin saaneella yrityksellä tulee olla merkittävä kotimainen omistusosuus ja pääkonttorin tulee sijaita Suomessa. Korjauspartnerit-ryhmän yritysten omistus on 100 prosenttisesti suomalaista ja sen toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Turun Seutusanomat