Mynis-sukat valmiina neulottaviksi

Wirmon Marttojen MYNIS-sukka KAL kutsuu paikallissukkien yhteisneulontatempaukseen. Kuva: Wirmon Martat ry.

MYNÄMÄKI. Viime syksynä sosiaalisessa mediassa nousseen ehdotuksen myötä Wirmon Martat ry järjesti Mynämäen oman sukkakilpailun, joka keräsi mukavasti erilaisia kisasukkia raadin arvioitavaksi. Nyt pääsemme kaikki nauttimaan sukkakilpailun sadosta, kun kunniamaininnan saanut Satu Wuotin MYNIS-sukka pääsee paikkakuntalaisten puikoille.

Idea MYNIS-sukasta syntyi Wuotille Mynämäen kunnan uudistuneen visuaalisen ilmeen myötä. Ohjetta vähän muokkaamalla saa sukista koot niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lastensukan saa nimittäin neulottua koon 38 ohjeella, kun vaihtaa tilalle ohuemman Novitan Nalle-langan kun taas aikuisten sukat neulotaan Novitan 7 veljestä -langasta. Langat voivat toki olla myös muita vastaavan vahvuisia lankoja.

Sukkaohje julkaistaan Wirmon Marttojen Facebook-sivuilla, helmikuun aikana yhteisneulontatempauksena (KAL-knit along), eli ohjetta julkaistaan pala kerrallaan. #mynissukat #wirmonmartat

Turun Seutusanomat