Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarja valloittaa Logomon

Vain elämää: Unohtumaton ilta -sarjan esiintyjät ovat Toni Wirtanen, Arttu Wiskari, Juha Tapio, Jannika B, Reino Nordin, Mikko Kuustonen, Anna Puu, Stig, Robin Packalen, Sanni, Katri Helena, Herra Ylppö, Samuli Edelmann, Samu Haber, Pyhimys, Ilkka Alanko, Irina, Tuure Kilpeläinen, Mikael Gabriel, Maija Vilkkumaa, Elastinen ja Ressu Redford. Kuva: Nelonen Media.

Logomossa on 16.–21.12. luvassa kuusi unohtumatonta iltaa Vain elämää -artistien seurassa.

TURKU. Logomossa järjestettävä Vain elämää -konserttisarja tuo kotimaisia artisteja yhteisen pöydän ääreen. Illoissa kuullaan jo tuttuja, mutta myös täysin uusia Vain elämää -kappaleita. Kuuden illan aikana yhteensä 24 Vain elämää -ohjelmaan vuosien aikana osallistunutta artistia käyvät yleisön edessä lävitse teoksiaan sekä urillaan kohtaamiaan kokemuksia ja käännekohtia.

Nelosella esitettävä Vain elämää on aina ollut artistien, musiikin ja tunteikkaiden tarinoiden juhlaa. Nyt ohjelma viedään Turun Logomossa seuraavalle tasolle, kun artistit ja yleisö kohtaavat toisensa kuuden konsertin Unohtumaton ilta -sarjassa.
Vain elämää: Unohtumaton ilta -konserttisarja tuo ensimmäistä kertaa Suomen eturivin artistit saman pöydän ääreen ja liveyleisön eteen.

Torstaina 16. joulukuuta sarjan aloittavat Toni Wirtanen, Arttu Wiskari, Anna Puu ja STIG. Perjantaina esiintymisvuoroon tulevat Juha Tapio, Jannika B, Robin Packalen ja Sanni, lauantaina Reino Nordin, Mikko Kuustonen, Katri Helena ja Herra Ylppö sekä sunnuntaina Samuli Edelmann, Samu Haber, Ellinoora ja Mariska. Maanantaina lavan valtaavat Pyhimys, Ilkka Alanko, Mikael Gabriel ja Maija Vilkkumaa sekä tiistaina Irina, Tuure Kilpeläinen, Elastinen ja Ressu Redford.

Yhden konsertin kesto noin kolme tuntia sisältäen väliajan. Ohjelman tuottaa Banijay Finland. Kuuden jakson konserttisarja Vain elämää: Unohtumaton ilta esitetään Nelosella vuoden 2022 aikana.

Logomo seuraa ohjeistuksia ja toteuttaa tapahtumia niiden mukaisesti. Koska vastuullisena tapahtumanjärjestäjänä Logomo haluaa varmistaa kaikille asiakkailleen turvallisen illan mieleenpainuvien esitysten ohessa, tulee jokaisen varautua esittämään koronapassi sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Turun Seutusanomat