Tapani Kiipan perinteisessä joulunäyttelyssä maistiaisia tulevasta

Naantalin Taidehuoneella viikonloppuna

Naantalissa ateljeetaan pitävän taitelija Tapani Kiipan joulunäyttelyssä on esillä uutta tuotantoa, arkiston aarteita, taidekelloja sekä vuoden 2021 joulukortti. Kuva: Ateljee Tapani Kiippa.

KUVATAIDE. Naantalilaisen taiteilijan Tapani Kiipan joulunäyttely avautuu viikonlopun ajaksi 4. – 5. joulukuuta kello 12–18 Naantalin Taidehuoneella.
– Näyttely tarjoaa tuttujen vene- saaristo- ja merimaisemien lisäksi myös aivan uutta. Ensi vuonna valmistuvasta ”Night Club” -teemasta on jo esillä jazz- ja yökerhoaiheisia akvarelleja. Näitä täydentävät isokokoiset klovniaiheet ja abstraktiset teokset. Mukana on myös omasta arkistosta poimittuja teoksia, joita ei ole näyttelyissä aikaisemmin nähty, kertoo Kiippa.

Ennen kaikkea akvarellistina ja graafikkona tunnettu Kiippa julkaisi viime viikolla uudet nettisivut, joilla hän esittelee laajasti repertuaariaan sekä Naantalin keskustassa sijaitsevaa ateljeetaan.

Taiteilijan näyttely glögeineen ja pipareineen on kuulunut Naantalin vanhankaupungin joulutapahtumiin muutamia välivuosia lukuun ottamatta jo vuodesta 1985 lähtien.

Katariina Mäkinen-Önsoy