Raision postikorttinäyttely jatkuu kirjastotalolla tammikuun puoliväliin

Raisiohan on kuin postikortti – Esa Salmisen kokoelmista 1900-luvun alusta 1960-luvulle -näyttely oli esillä Raision kirjastotalolla loka–marraskuussa. Nyt vuorossa ovat uudemmat kortit Salmisen kokoelmista. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

RAISIO. Raision kirjastotalon Aulagalleriassa on esillä 15. tammikuuta 2022 asti Raisiohan on kuin postikortti – Esa Salmisen kokoelmista 1970-luvun alusta tähän päivään -näyttely.

Kotiseututyö ja keräilyharrastus olivat Raisio-Seuran puheenjohtajan Esa Salmisen (1952–2021) pitkään jatkuneita harrastuksia. Kirjasto kunnioittaa Salmisen muistoa näyttelyillä, joissa on esillä vanhoja Raisio-kortteja. Loka–marraskuussa näytillä olivat Salmisen kokoelmiinsa tallettamat postikortit 1900-luvun alusta 1960-luvulle.

Salmisen Raisio-aiheisten postikorttien laajasta kokoelmasta koostettujen näyttelyiden kuvatekstit ovat Altti Koiviston käsialaa.

Turun Seutusanomat