4H-kesäyrittäjyys -työpaja Sauvossa

SAUVO. Paimion-Sauvon 4H-yhdistys ja maaseudun kehittämisyhdistys Leader Varsin Hyvä järjestävät nuorille kesäyrittäjyys-työpajan 16. joulukuuta kello 17 alkaen. Sauvon seurakuntatalolla pidettävässä työpajassa opitaan hahmottamaan omaa osaamista ja päästään rennossa meiningissä kehittelemään yritysideoita muiden nuorien kanssa.

Tilaisuudessa kuulee myös, millaisia yrittäjyysmahdollisuuksia maaseudun nuorilla on. Työpaja on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille nuorille. Ilmoittautumislomake löytyy Paimion-Sauvon 4H-yhdistyksen sivuilta.

Työpaja toteutetaan osana Leader Varsin Hyvässä talven aikana starttaavaa nuorisotyöryhmätoimintaa. Nuorisotyöryhmään tavoitellaan edustusta kaikista Leader-ryhmän toiminta-alueen kunnista eli Kaarinasta, Liedosta, Maskusta, Naantalista, Nousiaisista, Paimiosta, Raisiosta, Ruskolta, Sauvosta, Taivassalosta ja Turusta.

Varsin Hyvä ry:n nuorisotyötä sekä alueellista ja kansainvälistä yhteistyötä kehitetään Opportunities for Young People – Uusia mahdollisuuksia nuorille -hankkeessa (2021–2023). Jatkossa yhteisiä työpajoja järjestetään Leader Ravakan nuorisotyöryhmän kanssa.

Turun Seutusanomat