Kynttiläuinnit kutsuvat uimahalleihin joulunalusviikolla

Kynttiläuinnit tuovat joulutunnelmaa uimahalleihin. Kuva: Turun kaupunki.

HARRASTUKSET. Tunnelmallisista kynttiläuinneista pääsee nauttimaan tänä vuonna koronapassilla ja henkilöllisyystodistuksella. Henkilöllisyystodistus voidaan kysyä myös alle 16-vuotiailta, joiden osalta riittävä todistus on esimerkiksi Kela-kortti tai vanhempien luotettava vakuutus.

Uimahallien käyttäjien on hyvä kiinnittää huomiota myös hygieniaohjeisiin sekä turvaväleihin. AVI:n yleisötilaisuuksia ja liikuntapaikkoja koskeva määräys on voimassa Varsinais-Suomessa 10.–31.12.2021.

Kynttiläuinteja järjestetään Turussa, Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa aamuisin ja iltaisin 20.–22. joulukuuta. Niin ikään Laitilan uimahallissa polskimaan pääsee joulunalusviikolla tunnelmavalaistuksessa joulumusiikin soidessa taustalla.

Paimion uimahalli Solina pitää kynttiläuinnit tiistaina 21.12. sekä aamulla että illalla. Raision Uintikeskus Ulpukassa syttyvät kymmenet kynttilät valaisemaan hallia ja tutut joululaulut tahdittavat uimista keskiviikkoiltana 22.12. ja  torstaiaamuna 23.12. aatonaattona, jonka jälkeen uimahalli jää kolme päivää kestävälle joulutauolle. Isot peuhulelut ovat Ulpukan altaassa lasten ilona koko joululoman ajan.

Katariina Mäkinen-Önsoy