Pyhärannan vuoden seuratyöntekijä haussa

PYHÄRANTA. Pyhärannan kunta kysyy asukkailtaan ehdotuksia vuoden seuratyöntekijäksi 2021. Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt vuosia tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä Pyhärannassa. Palkittava henkilö voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies tai muu taustahenkilö. Aktiiviurheilijat (kilpa- tai huippu-urheilijat) eivät tule kysymykseen.

Kysely on auki 7. marraskuuta asti kunnan nettisivuilla. Linkki äänestyslomakkeeseen löytyy tuoreimmasta UutisAnkkurista. Nimensä ja puhelinnumeronsa jättäneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Yhteystietoja ei tallenneta rekistereihin.

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry on palkinnut jo yli 20 kertaa kuntakohtaisesti Vuoden Seuratyöntekijän. Jo lähes 1000 lounaissuomalaista urheiluseuran vapaaehtoistyöntekijää on tullut nimetyksi ja palkituksi

Seutusanomat Vakka