Mynämäki-sukkakilpailu käynnissä vielä marraskuun ajan

Mynämäki-sukkakilpailuun ehtii osallistua marraskuun loppuun mennessä, Kuvituskuva.

MYNÄMÄKI. Wirmon Martat ry:n Mynämäki-sukkakilpailuun voi osallistua vielä 30. marraskuuta asti. Kilpailuun kelpaavat kaikenlaiset Mynämäki-aiheiset sukat, olivat ne sitten itse kudotut tai teetetyt sukat, joko villaiset tai sitten jostain muusta materiaalista valmistetut. Sukkamallin täytyy kuitenkin olla ilmoittautujan oma keksintö.

Kisaan osallistuviin sukkiin tulee liittää viesti, jossa ilmoitetaan niiden nimi, mikä Mynämäki-aihe sukassa on, sukkaan mahdollisesti liittyvä tarina ja osallistujan nimi, paikkakunta ja puhelinnumero. Mynämäen pääkirjastoon marraskuun loppuun mennessä toimitetuista sukista parhaimmiston finaaliin valitsee mynämäkeläisistä martoista koostuva raati.

Yleisö pääsee äänestämään finalisteista suosikkiaan 7.–16.12. Wirmon Martat ry:n Facebook-sivulla, jättämällä äänestyslipukkeen Mynämäen pääkirjastoon tai Virastotielle 19.12. pystytettävällä Joulutorilla yhdistyksen mökille. Voittaja julistetaan ja palkitaan Joulutorilla kello 12.

Parhaiten sijoittuvan villasukan neuleohjeella järjestetään yhteisöneulonta keväällä 2022 eli ohje julkaistaan kaikkien käyttöön. Marttayhdistykseltä saa tarvittaessa apua ohjeen kirjoittamiseen.

Kilpailusukat palautetaan tekijöille, mutta Wirmon Martat ry:lle siirtyy laaja käyttöoikeus sukkamalleihin.

Turun Seutusanomat