Jouluhaaste johdattaa juhlatunnelmaan

Kymmenen kuntaa Lounais-Suomesta on mukana Know Your Hoodsin jouluhaasteessa.

JOULUNODOTUS

Joulun alla järjestetään mieltä piristäviä tapahtumia, valaistaan pimeyttä näyttävin valoin ja joulumarkkinat kutsuvat tekemään löytöjä rakkaimmille. Naapurustopalvelu Know Your Hoods (hoods.fi) kutsuu kaikki mukaan joulun metsästykseen ajalla 12. marraskuuta–22. Joulukuuta. Joulupukki palkitsee ahkeria Jouluhaasteen osallistujia tapahtuman päätteeksi.

Joulun kunniaksi Lounais-Suomessa järjestetään kaikille avoin ja maksuton Jouluhaaste. Kohteita on yhteensä kymmenen ja ne löytyvät Aurasta, Eurasta, Huittisista, Kaarinasta, Naantalista, Raisiosta, Säkylästä, Turusta ja Uudestakaupungista.

Haaste esittelee jouluisia kohteita ja tapahtumia sekä kannustaa käymään niissä vierailulla. Kohteessa QR-koodin avulla käyntinsä kirjanneet osallistuvat joulupukin lahja-arvontaan. Käynti kohteessa toimii arpana, eli jaossa on peräti 10 arpaa kävijää kohden.

Jouluhaasteen ideana on tarjota innostavaa ohjelmaa juhlakaudelle sekä kannustaa ihmisiä tutustumaan inspiroiviin joulukohteisiin Lounais-Suomessa.

– Nyt on hieno mahdollisuus tutustua siihen, miten eri kunnissa vietetään joulua. Mukana on näyttäviä valoteoksia, lämminhenkisiä joulumarkkinoita ja oivaltavia tempauksia, vinkkaa Jouluhaasteen toteutuksesta vastaava Susanna Lahtinen.

Jouluhaaste on jatkoa suuren suosion saaneelle Kesäretkihaasteelle, jossa retkeilijät kiersivät ympäri seudun vähemmän tunnettujen luonto- ja kulttuurikohteiden perässä kesällä 2021. Jouluhaaste toteutetaan yhteistyössä mainittujen kuntien kanssa.

Suunnistuksen kohteet ja ohjeet löytyvät netistä osoitteesta jouluhaaste.hoods.fi.