Tarvitsetko tietoa taloyhtiön hallinnosta?

Turun Messukeskus.

TALOYHTIÖT

Syyskuussa toiminta taloyhtiöiden hallituksissa on jälleen vilkastunut, ja mukana voi nyt olla kevään yhtiökokouksessa valittuja tuoreita toimijoita. Uusille hallituksen jäsenille taloyhtiön asiat eivät välttämättä ole ennestään tuttuja – minkä lisäksi kokeneetkin konkarit voivat tuntea aihetta päivittää osaamistaan ja tietojaan taloyhtiöiden hallitusten vastuista ja tehtävistä.

Lisäksi poikkeuksellinen korona-aika on tuonut taloyhtiöille uudenlaisia haasteita, jotka vaativat perehtymistä.

Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi järjestääkin yhdessä Varsinais-Suomen Isännöitsijät ry:n, Turun Ammattikorkeakoulun ja Kiinteistömedian kanssa Varsinais-Suomen Taloyhtiöpäivän, joka on maksuton messutapahtuma Turun Messukeskuksessa tiistaina 26. lokakuuta kello 15.30-20.00.

Maksuton messutapahtuma on suunnattu taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille, jäsenille ja kaikille ylipäänsä taloyhtiöiden hallinnosta kiinnostuneille.

Taloyhtiöpäivään osallistuva saa tietoa asiantuntijoiden luennoilta muun muassa hallituksen tehtävistä ja vastuista, palvelujen hankkimisesta, korjausrakentamisesta, kiinteistönpidosta ja hankkeiden rahoituksesta. Lisäksi osallistujia palvelee laaja näyttelyosasto, jossa palveluntarjoajat vastaavat kysymyksiin. Mukana on myös kaikille avoin lakiklinikka, jossa pääsee keskustelemaan Kiinteistöliiton lakimiehen kanssa. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Ipadia ja 200 ensimmäiselle on tarjolla Kiinteistömedia Oy:n kirjalahja.

Käytännön järjestelyistä vastaa Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi. Yhteistyöjärjestäjiä ovat Varsinais-Suomen Isännöitsijät ry, Turun Ammattikorkeakoulu ja Kiinteistömedia. Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Turku Energia, OP Turun Seutu, Korjauspartnerit ja KONE Hissit Oy.