Paimion Sukselan vanha kyläkoulu avautuu jälleen tapahtumille

Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

PAIMIO. Sukselan kyläyhdistys kutsuu kaikkia kyläläisiä sekä vieraita viettämään yhdessä sunnuntai-iltapäivää 24. lokakuuta kello 15–17 Paimioon. Kyläyhdistyksen kunnostamalla idyllisellä entisellä kyläkoululla järjestettävän kylämiitin ohjelmassa on Improvisaatioteatteri Pikku J:n esiintyminen, lastenjoogaa ja kasvomaalausta sekä puffetti. Kyläkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Sukselan tuotepaketti.

Kaarinalaisen Ykkösryhmän musiikillista improvisaatioteatteria edustava Pikku J saapuu Sukselaan”Kylämme on kotimme” -teemaisilla kappaleillaan. Pikku J on vilkas, valoisa, valloittaja, joka tykkää toisen kuuntelemisesta, yhdessä tekemisestä, suvaitsevaisuudesta ja pelleilystä. Musiikin ja rytmin avulla toteutetusta improteatterista vastaa Valtteri Lipasti ja Neiti Ö Nina Erjossaari co/Ykkösryhmä ja Laulusaari.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sukselan kyläyhdistys ja Varsin Hyvän EkoTeko-hanke.

Kylämiitti on osa Sukselan kyläyhdistyksen käyntiin polkaisemaa tapahtumien sarjaa omistamallaan ja vaalimallaan vanhalla kyläkoululla. Suunnitteilla on muun muassa koko kylän lautapelilauantai, musiikkia, askartelua ja muita kädentaitoja sisältäviä kaikille avoimia iltapäiviä Sukselan koululla.

Katariina Mäkinen-Önsoy