Venexpo siirtyy vuodella

Kuva: Turun Messukeskus.

TURKU. Kolmipäiväiset Venexpo-messut oli tarkoitus järjestää 17.–19. syyskuuta Turun Messukeskuksessa. Turun Messukeskus joutuu kuitenkin siirtämään tapahtuman syksylle 2022 tämänhetkisten toimitusvaikeuksien vuoksi.

Veneilyn ja purjehduksen suosio kuluneena kesänä aiheutti positiivisen ongelman näytteilleasettajille, sillä monet ovat joutuneet myymään ei-oota varastojen tyhjennyttyä. Lisäksi venevalmistajilla on ollut haasteita saada tarvittavia komponentteja ja sitä kautta venetoimituksia asiakkaille.

Venealan toimijat työskentelivät lujasti saadakseen lisää esittelyveneitä ja odottivatkin viimeiseen saakka tietoa siitä, ehtivätkö venetoimitukset heille ennen Venexpoa.

Koska Venexpon tarkoituksena on esitellä kävijöille mahdollisimman laaja ja monipuolinen valikoima veneitä, järjestävä taho tuli siihen tulokseen, että niin näytteilleasettajien kuin tapahtuman kävijöidenkin kannalta on parempi järjestää tapahtuma seuraavan kerran vuoden 2022 syksyllä.

Turun Seutusanomat