Varissuoviikolla monipuolista ohjelmaa

Perinteinen Etnofest on näkyvä osa tämänvuotistakin Varissuoviikkoa. Seutusanomien kuva-arkisto.

TURKU. Maanantaina 30. elokuuta alkavalla Varissuon kaupunginosaviikolla ohjelmassa on muun muassa avointen ovien tapahtumat maanantaina 30.8. Varissuon työ ja toiminta (VT) ry:ssä klo 10–15, Yhdessä-yhdistyksessä klo 12–16, monikulttuurisessa päivähoidossa Turun normaalikoululla klo 13–16 sekä Katteluksenkadulle juuri muuttaneella Tyttöjen Talolla klo 15–18. Tyttöjen Talon tapahtuma on pääosin toimitilojen edustalla, mutta uusiin tiloihin voi käydä tutustumassa pienissä seurueissa.

Yhdessä-yhdistys ja Varissuon työ ja toiminta ry muuttavat Varissuon Venetsiaksi 1.9. tulishow’ta, musiikkia ja herkkuja sisältävällä ohjelmallaan Majanummen toimitalon pihalla.

Varissuon kaupunginosaviikon päättää seurakunnan, MLL:n ja Diakoniakeskuksen yhteistuumin toteuttama pihatapahtuma sunnuntaina 5.9. Varissuon kirkolla.

Tapahtumissa pyydetään kiinnittämään huomiota hygieniaan, käyttämään maskeja sekä pitämään turvavälejä. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Juttua päivitetty 1.9. klo 21 peruutettujen tapahtumien osalta. Kaupunginosaviikolta jouduttiin peruuttamaan musiikkitapahtumat, lähiöpelit sekä luento kaavoituksesta Varissuolla.